Bonte Rock Fiste in Grand Café Den Bonten Os

Vrijdag 17 maart 2006 - 21.00 uur - inkom vrij

TALENTENAVOND met 3 BANDS

Vrijdag 17 maart worden bij Den Bonten Os weer een aantal nieuwe talentvolle bands gepresenteerd met daarin overwegend Baolse muzikanten.

  • AVERAGE 32
  • AUW!DIO
  • LEKKER BELANGRIJK

 1 - AVERAGE 32

Average 32 opent de avond en speelt vooral blues en rockcovers.De leeftijd van de muzikanten van deze band loopt zeer sterk uiteen en gemiddeld komen ze uit op 32!!

Thieu Ubben op zang en Ad Versmissen op drums zijn de seniors en Brigitte Geerts op bas en Stefan Raeymaekers op gitaar de juniors van de band. Samen vormen ze een hecht geheel.


2 - AUW!DIO!

 Auw!dio treedt als tweede band voor het voetlicht. Zij speelden vorig jaar reeds op de succesvolle ‘aanstormend talentavond’ en nu komen ze terug om hun vernieuwd repertoire te laten horen.

Auw!Dio speelde reeds tweemaal op het jaarlijkse Rock in de Tent-festival, bij De Lindenboom in het voorprogramma van Rich Danny & The Wealth en binnenkort doen ze mee aan een voorselectie voor een groot festival in Den Hout!!

De bezetting van de band is:

  • Sanne Buursma op zang;
  • Maarten Laurijssen op gitaar;
  • Joris Kattemolle: basgitaar
  • Johan Kuypers: drums
.


3 - LEKKER BELANGRIJK!!

Lekker Belangrijk sluit de avond af. Wat een naam voor een band, zul je denken? Maar dat  vinden deze jongens uit Baarle en Tilburg dus lekker belangrijk. Ze brengen aanstekelijke pop en rockcovers en hebben oud-Baarlenaar Ronald de Nijs op gitaar.

Lekker Belangrijk speelt met veel plezier en lol en weten deze energie zeker op het publiek over te brengen. Een daverende afsluiter dus.

'lekker belangrijk' !!

.

Vrijdag 17 maart 2006 - 21.00 uur - inkom vrij

Stefan & Thieu

Average 32

 

 

 

 

 

 

 

 

 

7Wheels was erbij en schreef:

Bonte Rock Fiste 17 maart 2006

Hoog Gemiddelde!

“Het wordt tijd dat we vertrekken”, zeg ik tegen m’n vriendin. Ik wilde niks missen van het optreden van de drie “Boalse” bands die deze avond op het Bonte Rock podium zouden verschijnen.

En we waren net op tijd! “Ze hebben op jou gewacht,” kreeg ik te horen toen ik de zaal van Den Bonten Os binnenging. Op het podium stond Average 32 inderdaad al klaar. Een combinatie van jong en oud met waarschijnlijk een gemiddelde leeftijd van 32 jaar; vandaar de naam?! Zanger Thieu Ubben heeft een paar muzikanten om zich heen verzameld die ervan genieten om blues te spelen. Op gitaar is een jonge Stefan Raeymakers subliem, terwijl de drumparty bij oude rot Ad Versmissen in goede handen is en basiste Brigitte Geerts de boel in hetzelfde tempo probeert te houden en op mondharmonica is Ton Verhoeven ook erg aanwezig! Zoals gezegd: ik was net op tijd binnen, want ik had amper een plaatsje gevonden of Thieu zette zijn keel “open”. En het was fantastich! “Dat is pas muziek!” zei ik tegen een kennis en die kon niet anders dan dat volmondig beamen. Zelfs de akoestische nummers van Stefan en Thieu waren het beluisteren meer dan waard. Het was voor het talrijke publiek dan ook jammer dan het na een uur al weer afgelopen was, tenminste, voor Average 32.Want toen kwam er weer een bekende band op het podium!

Auw!dio. Deze band heeft zijn sporen al verdiend in de Baarlese muziekscène en als zodanig werd er ook wel iets van hen verwacht. Ze begonnen goed en hadden het publiek meteen “mee”, zoals dat heet. Zangeres Sanne deed haar best en ondersteund door gitarist Maarten en bassist Joris bracht ze een aardig optreden. En de solo van drummer Johan was helemaal het einde! Ook zij waren na een uurtje of wat oor hun repertoire heen en maakten plaats voor de derde en laatste band van de avond:

Lekker Belangrijk. Ik heb van horen zeggen dat deze band ook inderdaad belangrijk was op deze avond, want zij brachten een gevarieerd aanbod aan nummers die het publiek best waardeerde. Zelf had ik slaap gekregen en heb ze dus niet meer gehoord. Maar van het management van Den Bonten Os mogen ze zeker terugkomen!

Hopelijk heeft iedereen net zo genoten als ik.

7Wheels